نان تخم کتان بو داده و آب جو

مطلب را به اشتراک بگذارید

نان تخم کتان بو داده و آب جو:
 
مواد لازم: (تعداد ۱۶ تیکه)
۱ و ½ فنجان آرد
¾ فنجان آرد جو دوسر
½ فنجان تخم کتان بو داده
۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
½ قاشق چای خوری نمک دریا
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۲ قاشق غذا خوری عسل مایع
۱ قوطی آب جو (۳۵۵ میلی لیتر)
دستورالعمل:
فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. در ظرفی، آرد جو دوسر، تخم کتان بو داده، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک دریا را به خوبی با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و عسل را به کمک چنگال با هم مخلوط کنید سپس به آرامی در آب جو بریزید. تمام مواد را (خشک و تر) با هم مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بگذارید پخته شود. بهتر است تا این شیرینی را در همان روز پخته شده میل نمایید. روز بعد نیز طعم خوشی خواهد داشت ولی کمی تُردتر خواهد شد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *