نارسایی کبدی و علل آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

نارسایی کبد می تواند عوارض جدی و خطرناکی، مانند خونریزی بیش از حد و افزایش فشار در مغز داشته باشد. 
علائم و نشانه های نارسایی کبدی شامل: 
– زردی پوست و چشم (یرقان)     
– درد در شکم سمت راست و بالا     
– تورم شکم     
– حالت تهوع     
– استفراغ    
– احساس ناخوشی و ضعف     
– سردرگمی      
– خواب آلودگی
نارسایی کبدی می تواند به سرعت در یک فرد سالم توسعه یافته، و زندگی او را تهدید کند.
اگر به طور ناگهانی با زردی چشم یا پوست مواجه شدید، به لمس قسمت بالای شکم حساسیت پیدا کردید، و یا تغییرات غیر معمول در حالت روانی، شخصیت و یا رفتار شما رخ داد، حتماً به پزشک مراجعه کنید.
نارسایی کبدی زمانی رخ می دهد که سلول های کبدی آسیب دیده و دیگر قادر به کار کردن نباشند. علل بالقوه این امر عبارتند از:
– مصرف بیش از حد استامینوفن
– برخی از داروها از جمله آنتی بیوتیک ها، داروهای ضد تشنج و ضد التهابی غیر استروئیدی
– داروهای گیاهی و مکملها، از جمله کاوا، افدرا، عرقچین و پونه              
– هپاتیت A، هپاتیت B و E، ویروس Epstein-Barr، ویروس سیتومگال و ویروس هرپس سیمپلکس
– سموم و آفت کش ها و سموم کشنده ی قارچ های سمی
– بیماری خودایمنی، بیماری هایی که در آن سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود. مثل هپاتیت و ایدز
– بیماری های عروقی، مانند سندرم باد-Chiari، می توانند موجب انسداد در رگ ها و در نتیجه نارسایی کبد شود.
– بیماری های متابولیک. بیماری های نادر سوخت و ساز بدن، مانند بیماری ویلسون و کبد چرب دوران بارداری، به ندرت باعث نارسایی حاد کبدی خواهند شد
– سرطان

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *