ناخن‌هایی سالم و زیبا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ناخن‌هایی سالم و زیبا

شاید مهم ترین نکته در خصوص به خطر انداختن سلامت ناخن زنان خانه‌دار، استفاده نکردن آنها از دستکش حین انجام کارهاى خانه و شست‌وشو باشد، چون مواد شوینده قوى و کار با اجسام سخت، به راحتى لایه محافظ ناخن را از بین مى‌برند و موجب ترک خوردن آن مى‌شوند.

* پس بهتر است در همه حال، حتى در زمان جارو کردن، از یک دستکش محافظ استفاده کنید.

* سعى کنید حتماً بعد از کار با مواد کثیف، ناخن هایتان را با برس ویژه تمیز کنید.

* در ضمن براى جلوگیرى از شکننده شدن ناخن در زمان سوهان کشیدن، هیچگاه ناخن ها را در دو جهت سوهان نکشید.

* به کودکان خود یاد بدهید، نباید از ناخن استفاده ابزارى کرد؛ مثلاً خارج کردن منگنه از درون کاغذ با ناخن صحیح نیست، چون به شدت به بافت ناخن صدمه مى‌زند.

* رعایت رژیم غذایى صحیح برای تقویت ناخن‌ها لازم است.

غذاهاى سرشار از سولفور و سیلیکون مثل گل کلم و ماهی، موجب حفظ طراوت ناخن مى‌شوند، خصوصاً افرادى که با ناخن‌هاى خود بیشتر کار مى‌کنند، مثل نوازندگان موسیقى باید بیشتر از این رژیم استفاده کنند.

* همچنین آب هویج تازه به علت غنى بودن از کلسیم و فسفر سبب استحکام ناخن‌ها مى‌شود.

* نوشیدن آب و مایعات به مقدار کافی و استفاده روزانه از ‌۵/۲ میلى‌گرم بیوتین (در تخم مرغ و جگر به وفور یافت مى‌شود) نیز مى‌تواند در شادابی، نرمى و سلامت ناخن مفید واقع شود.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *