مواد لازم:
کینوا خام………………..3/4 فنجان
آب………………..نصف فنجان
روغن زیتون……………………2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر………………….نصف قاشق غذاخوری
نمک دریا……………….نصف قاشق غذاخوری
ظرف مافین………………..12 عدد
چاشنی:
سس پیتزا……………….نصف فنجان
پنیر موزارلا………………75 گرم
کالباس پپرونی…………………12 اسلایس
طرز تهیه:
1- کینوا را 6-8 ساعت بگذارید خیس بخورد.
2- فر را از قبل در دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید، کاغذ روغنی را درون ظروف مافین گذاشته 1/4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و چرب کنید سپس در داخل فر بگذارید.
3- کینوا را در داخل آبکش بریزید و داخل ظرف بریزید. نمک، بیکینگ پودر و 3/4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کنید و تا موقعی که شبیه خمیر پنکیک شود با مخلوط کن هم بزنید.
4- یک قاشق غذاخوری از خمیر را در داخل ظرف مافین بریزید و 10 دقیقه در داخل فر قرار دهید. سپس خمیر را روی ورق پخت گذاشته و به مدت 5-10 دقیقه دوباره داخل فر قرار دهید (تا موقعی که رنگ آن طلایی شود.)
5- ورق پخت را از فر بیرون آورید، روی هر کدام 1 قاشق چایخوری سس بزنید، یک لایه پنیر موزارلا بریزید، سپس 1 عدد کالباس پپرونی روی آن قرار دهید و تا موقعی که پنیر آب شود در داخل فر قرار دهید. (8-10 دقیقه)
6- پیتزاها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.
7- در صورت تمایل می توانید فلفل، پنیر رنده شده و …اضافه کنید.
یک نظر
اگه کالری غذاهایی که دستورشون رو گذاشتید رو مینوشتید خیلی خیلی بهتر میشد