مقایسه کینوا با برنج سفید را در یان مطلب توضیح داده ایم.
با ما عهمراه باشید.
مقایسه کینوا با برنج سفید
زمانی که صحبت از غلات می شود برنج از نظر تاریخی برتری دارد اما در سال های اخیر یک مدعی جدید در سوپر فود ها وجود دارد که همان کینوا است.
کینوا و برنج هر دو محصولاتی سالم در رژیم غذایی متعادل هستند.
اما به هر حال، کینوا، غنی تر از مواد مغذی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و زینک است.
کینوا در رنگ های سفید، قرمز، سیاه و سه رنگ وجود دارد. وقتی به درستی بپزید، باید کرکی، نرم و با طعمی آجیلی باشد.
انواع برنج از جمله برنج سفید، برنج سیاه، برنج قهوه ای، برنج بسمتی و دیگر انواع برنج نیز وجود دارند. که بستگی به نوع و پخت آنها بسیار نرم هستند.
برنج سفید برنجی بدون سبوس است و با فرآوری، آن را صیقل می دهند، سبوس و جوانه خود را از دست می دهد تا به دانه ای تصفیه تبدیل شود. پس در مقایسه با کینوا، برنج سفید دانه ای با نشاسته بالا است.
همانند کینوا فاقد گلوتن است. اما کینوا دارای خواص مغذی بسیار بیشتری است.
کینوا نسبت به برنج فیبر بالاتری دارد پس قند خون را بهتر کنترل می کند. با داشتن فیبر بالا، کینوا باکتری های مفید را در روده شما فعال می کند و عملکرد روده و مدفوع را کنترل می کند.
اما برنج سفید می تواند حاوی باکتری ( باسیلوس سرئوس ) باشد که باعث مسمومیت غذایی می شود. پس در نگهداری برنج دقت کنید. و در جای خنک نگهداری کنید.