معجون جو دو سر با تمشک و یا شاتوت

مطلب را به اشتراک بگذارید

معجون جو دو سر با تمشک و یا شاتوت

مواد لازم:
یخ …………………………………………………….. ۱ لیوان
تمشک یا شاتوت …………………….. نصف لیوان : ۱۰۰ گرم
(تمشک : ۵۲ کالری، شاتوت : ۴۳ کالری)
ماست کم چرب …………. نصف لیوان : ۱۰۰ گرم (۶۳ کالری)
موز …………………………….. ۱ عدد متوسط (۱۰۵ کالری)
جو دوسر پرک یا سبوس جو دوسر ……. نصف لیوان : ۱۰۰ گرم
(جودوسر پرک خردشده: ۳۷۹ کالری، سبوس جودوسر: ۲۴۶ کالری)
عسل ……………………… ۱ قاشق غذا خوری (۶۴ کالری)
آب ……………………………………………………. ۱ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا یخ و تمشک و یا شاتوت را در ته مخلوط کن ریخته و سپس ما باقی مواد را بر روی آن می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کِرِمی شود و میل فرمائید.
این معجون، صبحانه ای کامل و غنی از ویتامین و فیبر است که در طول روز شما را سیر و پر انرژی نگه خواهد داشت و به شدت از چاقی کاسته، کلسترول خون را کم می کند و مناسب افرادی است که می خواهند لاغر شوند.
توجه: موز برای دارندگان گروه خون A  و AB مضر است و به جای آن می توانید به دلخواه از سایر میوه ها مانند خربزه، آناناس یا گلابی استفاده فرمایید.
کالری این معجون با تمشک و جو دوسر …………… ۶۶۳
کالری این معجون با تمشک و سبوس جو دو سر ….. ۵۳۰
کالری این معجون با شاتوت و جو دوسر …………… ۶۵۴
کالری این معجون با شاتوت و سبوس جو دوسر ….. ۵۲۱

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *