مصرف گیاه یونجه، کاهنده سردرد میگرنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف گیاه یونجه، کاهنده سردرد میگرنی
یونجه، گیاهی است با خواص فراوانی که در بیشتر کشورها به خصوص کشورهای آسیایی از این گیاه به عنوان تحریک کننده اشتها و درمان زخم معده استفاده می شود. در کشور هند از برگ یونجه برای درمان زخم معده، درد آرتریت روماتوئید و برطرف کردن احتباس آب استفاده می شود. برگ این گیاه سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن از جمله تمامی ویتامین B،A،D،EوK است.
خواص یونجه
▪ سردردهای میگرنی را کاهش می دهد.
▪ میزان قلیایی بدن را افزایش می دهد.
▪ اختلال خودایمنی را درمان می کند.
▪ خون، کبد و روده را تصفیه می کند.
▪ از بروز سکته پیشگیری می کند.
▪ میزان قند خون را پایین می آورد.
▪ مصرف روزانه مخلوطی از آب یونجه، هویج و کاهو به مقدار مساوی به رشد مو کمک می کند. غنی از عنصرهای مفید برای رشد مو است و مانع از ریزش مو می شود.
▪ با پایین آوردن میزان کلسترول خون، در کاهش خطر بروز بیماری های قلبی نقش دارد.
▪ دم کرده آن با نعناع، برای سیستم گوارشی بسیار مفید است.ناراحتی های گوارشی مانند حالت تهوع، زخم معده و سوء هاضمه را برطرف می کند و اشتها را بهبود می دهد.
▪ مصرف منظم آن، سموم بدن را دفع می کند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *