مرغ پرتغالی با ادویه فرانسوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 

 

سینه مرغ ……………………………………… ۶۰۰ گرم
قارچ ……………………………………………. ۲۳۰ گرم
ژامبون …………………………………………. ۱۱۰ گرم
پرتقال …………………………………………. ۴ عدد
پیاز ……………………………………………. ۱ عدد
رازیانه ………………………………………… ۱ عدد
کره …………………………………………… ۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون ………………………………… ۲ قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی ………………………………. ۲ قاشق سوپخوری
نمک …………………………………………. به مقدار لازم

فلفل ………………………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱٫ سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم.
۲٫ کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.

۳٫ در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته  برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.

۴٫ مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.

 ۵٫ در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

۶٫ مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم.

۷٫ آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.

۸٫ آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.

۹٫ شعله را کم می‌کنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.

۱۰٫ غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

نکته: توجه داشته باشید که مصرف گوشت مرغ برای افراد با گروه خونی O و A و AB بی اثر است و برای افراد با گروه خونی B مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *