مواد لازم :
فلفل ………………………………………… به مقدار لازم
۳٫ در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده میکنیم. قارچ را به خوبی شسته برش میزنیم. برگهای بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمتها را جدا کرده و ریز برش میزنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقهای خرد میکنیم. ژامبون را به شکل باریکههای کوچک برش میزنیم.
۴٫ مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم.
۵٫ در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت میدهیم. حلقههای برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت میدهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ میکنیم.
۶٫ مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن میپاشیم.
۷٫ آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
۸٫ آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم میکنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.
۹٫ شعله را کم میکنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.
۱۰٫ غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.
نکته: توجه داشته باشید که مصرف گوشت مرغ برای افراد با گروه خونی O و A و AB بی اثر است و برای افراد با گروه خونی B مضر می باشد.