مرغ فلورنتین

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
سینه مرغ بدون استخوان ………………….. ‏۴ عدد
آرد …………………………………………..‏ ¼ پیمانه
اسفناج …………………………………….. ‏۲۳۰ گرم
کره ………………………………………… ‏۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ………………………… ‏۳ پیمانه
نمک و فلفل ………………………………… به میزان لازم
پنیر موتزارلا قطعه قطعه شده …………….. ‏۴ تک
طرز تهیه ‏‎:‎
‏اسفناج را می شوییم و سپس می گذاریم تا خشک شود. داخل یک تابه مناسب، ۲ قاشق غذاخوری کره می ریزیم و اسفناج را درون ‏آن می پزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‏
‏سینه های مرغ را می کوبیم تا ضخامت آنها به ۲ سانتیمتر برسد. آرد را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و مرغ ‏ها را داخل این ‏مخلوط می غلطانیم. یک تابه بزرگ بر می داریم که تمام مرغ ها در آن جا شود، باقیمانده کره را ‏داخل آن می ریزیم و تابه را ‏روی حرارت می گذاریم تا کره ذوب شود. سینه های مرغ را داخل روغن زیتون داغ می ‏اندازیم و هر طرف آنها را به مدت ۳ الی ۴ ‏دقیقه  سرخ می کنیم تا دو طرف آنها قهوه ای – طلائی شوند.‏

‏اسفناج آماده شده را روی سطح مرغ های کباب شده تقسیم می کنیم و روی هر یک، یک قطعه پنیر می گذاریم. ‏سس گوجه فرنگی ‏را اطراف مرغ ها داخل تابه می ریزیم، به طوری که روی مرغ ها را نگیرد. حرارت را ملایم ‏می کنیم تا کمی بجوشد. پس از ۸ ‏دقیقه آن را از روی حرارت بر می داریم و سپس داغ سرو می کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *