مربای زرشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای زرشک

مواد لازم :

زرشک……………………………… یک کیلوشکر……………………………….. یک کیلو و نیم

هل………………………………… دو قاشق چای خوری

طرز تهیه :
برای تهیه مربای زرشک در ابتدا باید زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریز ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود و زرشک کاملاً تمیز شود.

شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد تا قوام بیاید و غلیظ شود. زرشک را در شکر غلیظ شده بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید بعد از پخته شدن مربا ، هل را خارج کنید. هل طعم و مزه بسیار خوشمزه ای به مربا می دهد. پس از قوام آمدن شکر، مربا آماده است .

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *