ماسک هایی برای صورت های جوش دار

مطلب را به اشتراک بگذارید


ماسک هایی برای صورت های جوش دار
ماسک/ اسکراب سرکه سیب:
مواد لازم:
سرکه سیب، چای سبز کیسه ای، عسل، شکر، یک عدد قاشق چای خوری و یک کاسه کوچک.
طرز آماده کردن ماسک صورت:
۱- یک قاشق چای خوری سرکه سیب را در کاسه بریزید.
۲- دو قاشق چای خوری چای سبز سرد شده را به آن اضافه کنید. (چای سبز کیسه اس را در لیوانی بیندازید و کمی آب جوش روی آن بریزید و بگذارید تا سرد شود.)
۳- ۵ قاشق چای خوری شکر درکاسه اضافه کنید.
۴- در آخر یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید.
۵- مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای این که مخلوط بیشتر سفت شود شکر به آن اضافه کنید.
۶- این ماسک را به کمک پنبه روی صورت خود قرار دهید و تا چند دقیقه ماساژ دهید تا سلول های پوست مرده جدا شوند. ماسک را تا ۱۰ دقیقه روی صورت خود نگه دارید و سپس با آب بشویید. می توانید یک یا دو بار در هفته از این ماسک / اسکراب صورت استفاده کنید.
ماسک صورت عسل و دارچین :
مواد لازم:
پودر دارچین، عسل، یک عدد قاشق چای خوری، یک کاسه کوچک.
طرز آماده کردن ماسک صورت :
۱- یک قاشق چای خوری پودر دارچین را در کاسه بریزید.
۲- دو قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید.
۳- مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. اگر بیش از حد چسبناک بود کمی عسل بیشتر اضافه کنید.
۴- به کمک انگشتان خود ماسک را روی صورت خود قرار دهید (ترجیعاً زمانی که پوست صورت خشک باشد.) به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی صورت نگه دارید. سپس با آب ولرم بشویید و تونر بزنید. این ماسک را تقریباً همه روزه می توانید استفاده کنید.
ماسک صورت زردچوبه، شیر و عسل :
مواد لازم:
پودر زردچوبه، عسل، شیر، یک عدد قاشق چای خوری، یک کاسه کوچک.
طرز آماده کردن ماسک صورت :
۱- یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه را در کاسه بریزید.
۲- یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید.
۳- یک تا دو قاشق جای خوری شیر به آن اضافه کنید.
۴- مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوطی رُبع مانند بدست آید.
۵- با استفاده از یک فرچه آرایشی ماسک را روی صورت و گردن خود قرار دهید. (از فرچه آرایشی استفاده کنید تا انگشتانتان زرد رنگ نشوند!) ۵ تا ۱۰ دقیقه روی صورت نگه دارید.
۶- اگر رنگ زرد روی صورت شما ماند، پنبه را در شیر خیس کنید و ناحیه های رنگ گرفته شده را پاک کنید. این ماسک را می توانید دو تا سه روز در هفته استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *