ماسک سبوس جودوسر و هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱ قاشق سوپ خوری عسل
۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش (تازه)
۱/۲ فنجان آب هویج (تازه)
۱/۲ فنجان سبوس جو دو سر
ابتدا سبوس جو دو سر را به همراه آب هویج کمی گرم می کنیم تا خوب مخلوط شوند،سپس مواد دیگر را به آن اضافه می کنیم تا خمیر یکدستی ایجاد شود. و می گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود.
سپس پوست صورتمان را شسته و خشک می کنیم و بعد ماسک را به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست صورت قرار می دهیم. (از برخورد ماسک به اطراف چشم و خود چشم خودداری کنید) .
بعد از ۱۰دقیقه صورتمان را شسته و ماسک را از روی پوستمان بر می داریم.
سپس با حوله ای گرم  می توانید پوست خود را کمپرس کنید .

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *