ماسک انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماسک انار
جالب است بدانید که از انار حتی در ماسک‌های صورت نیز استفاده کرده و از آن به عنوان روشی برای مقابله با چین و چروک‌ صورت استفاده می‌کنند. علت مفید بودن انار به صورت موضعی برخوردار بودن از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که با رادیکال‌های آزاد که عامل اصلی رخداد پیری پوست است، مقابله می‌کند. به صورت موضعی استفاده از پوست انار بهترین است اما اگر ممکن نبود از دانه‌های انار نیز می‌توان استفاده کرد. امروزه شرکت‌های سازنده محصولات آرایشی بهداشتی توجه ویژه‌ای به این میوه ارزشمند نموده و در محصولات مختلفی مانند شوینده‌های صورت، لوسیون‌های پاک‌کننده، کرم‌های مرطوب‌کننده و ماسک‌های صورت از آن استفاده کرده‌اند. یکی دیگر از علت‌های مفید بودن انار برای پوست غنی بودن از الاژیک اسید است.
محصولات متنوعی که حاوی عصاره انار باشند، در بازار موجود است. به‌عنوان مثال، در یکی از آنها که ماسک زیباکننده «صورت» نام دارد، عصاره انار قرمز ایران، عصاره آلوئه‌ورا، عصاره اسطوخدوس و املاح معدنی دریایی به کار رفته است. اثراتی که برای این ماسک ذکر کرده‌اند عبارت‌اند از: براق‌کنندگی (به دلیل اثرات سفیدکنندگی و جوان‌سازی انار)، افزایش جریان خون پوست، سفیدکنندگی پوست، کاهش چین و چروک صورت، کاهش منافذ باز پوست، افزایش نرمی و ارتجاع‌پذیری پوست و بالاخره افزایش رطوبت پوست. روش مصرف این ماسک به این ترتیب است که فرد پس از شستشوی صورت با آب، ماسک را روی صورت خود استعمال می‌نماید و پس از ۵ تا ۲۰ دقیقه آن را از صورت خود می‌شوید و سپس با حوله مرطوب صورت خود را پاک می‌نماید. برای حصول نتایج بهتر مصرف روزانه ماسک توصیه شده است. باید گفت که اگر دسترسی به این محصولات تجاری ندارید هیچ جای نگرانی نیست، کافی است که مقداری آب انار را بگیرید و آن را بدون مخلوط کردن با چیز دیگری روی پوست صورت خود بمالید. این کار باعث روشن شدن پوست شده و برای تغذیه پوست بسیار مناسب است.
از انار به صورت موضعی حتی برای درمان آکنه نیز استفاده کرده‌اند. روش تهیه یک ماسک موضعی دست‌ساز به این ترتیب است که مازو، پوست انار، گل ارمنی و مندل را کوبیده و با سرکه و گلاب آمیخته و روی جوش‌ها بمالید تا بهبود حاصل شود. البته باید اذعان کرد که امروزه با وجود داروهای مختلفی که وجود دارد بیماران زیر نظر متخصصان پوست و مو، داروهای موضعی و یا خوراکی را برای درمان جوش‌های صورت یا بدن استفاده می‌کنند و نتایج درمانی نیز بسیار خوب است اما به هر حال در طب سنتی ما نیز دستورات بسیار جالبی وجود دارد که هرگز انصاف نیست که آنها را به طور صددرصد کنار بگذاریم کمااینکه بسیاری از افراد با مراجعه به متخصصان طب سنتی و مصرف داروهای گیاهی مختلف نتایج درمانی قابل قبولی می‌گیرند.
امروزه از انار در شامپوها و نرم‌کننده‌های مو نیز استفاده می‌کنند و این محصولات برای موهای رنگ کرده و آسیب‌دیده می‌توانند بسیار مفید واقع شوند. خوشبختانه امروزه شرکت‌های ایرانی نیز شامپوهای متنوعی حاوی عصاره انار تهیه کرده‌اند که با قیمت مناسب در داروخانه‌ها در دسترس هم‌وطنان عزیز قرار دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *