ماسالای جگر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
جگر ………………………………….. ‏۵۰۰ گرم
پیاز …………………………………… ‏۲ عدد متوسط
چاشنی سیر و ‏زنجبیل …………….. ‏۳ قاشق غذاخوری
ماست ………………………………..‏ ۱ پیمانه
روغن زیتون ……………………………‏ ½پیمانه
پودر فلفل چیلی قرمز …………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ………………………………. ½ قاشق چایخوری
پودر تخم گسنیز ……………………… ‏۱ قاشق چایخوری ‏پر
نمک ………………………………….. ‏۱ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا ……………………. ‏½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین غذا ‏‎:‎
فلفل چیلی سبز ……………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل خردشده ……………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
برگ گشنیز خرد ‏شده ………………….‏ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎جگر را به تکه‌های ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید‎.‎
‎یک تابه گود برداشته، روغن زیتون و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید. سپس پودر زرد چوبه و کمی آب ‏به آن اضافه و ‏مواد را در روغن زیتون تفت دهید‎.‎
‎سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و  پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید‎.‎
‎جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ‏‎ ¼ ‎ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه ‏بگذارید بپزد‎.‎

‎در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجبیل باریک و دراز ‏خرد شده، غذا را ‏تزیین و سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بزور مثال: مصرف پیاز برای دارندگان هر چهار گروه خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *