021-88343490

مارمالاد آلبالو با دانه چیا

مارمالاد آلبالو با دانه چیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مارمالاد آلبالو با دانه چیا

مواد لازم:

• سه لیوان آلبالو
• یک سوم الی نصف لیوان عسل
• دو قاشق غذاخوری دانه چیا

طرز تهیه:

ابتدا هسته آلبالوها را جدا کرده سپس داخل قابلمه ای بدون هیچ مواد اضافه روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از 30 دقیقه با استفاده از مخلوط کن آلبالو ها را پوره کرده و به پختن ادامه دهید. در همین حین دانه چیا را اضافه کرده و هم بزنید تا دانه چیا لعابدار شود. در انتهای پخت، کمتر از نصف لیوان عسل به پوره آلبالو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه عسل و آلبالو با هم روی حرارت ملایم بپزید. این مقدار مواد حدود یک لیوان مارمالاد به شما خواهد داد. پس از این که مارمالاد پخته و کم آب شد، اجازه دهید خنک شود و داخل شیشه بریزید. مارمالاد آلبالو را می توانید تا یک ماه داخل یخچال نگه داری کنید. نوش جان!

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *