لوبیا سفید کاهش دهنده کلسترول

مطلب را به اشتراک بگذارید

لوبیا سفید کاهش دهنده کلسترول

لوبیا سفید، گیاهی حاوی نشاسته و سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی و منبع عالی فیبر غذایی است.
▪ لوبیا سفید کاهش دهنده کلسترول است.
▪ از بروز سردرد پیشگیری می کند.
▪ به گزارش مصرف این لوبیا انرژی زاست.
▪ با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.
▪ در پیشگیری از یبوست موثر است.
▪ به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.
▪ کم خونی را برطرف می کند.
▪ میزان قند خون را کاهش می دهد.
▪ کاهش دهنده فشار خون است.
▪ کم چربی و سرشار از منیزیم، فیبر، آهن و فولات است.
▪ میزان آهن این گیاه ۲ برابر آهن موجود در گوشت گاو است.
▪ فولات موجود در آن در کاهش میزان «هوموسیستئین» موثر است.
لوبیا سفید و گروه خون :  استفاده از آن برای دارندگان تمامی گروه های خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *