لبنیات مناسب برای فشار خونی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

پژوهش‌ها بیان کرده است که اضافه‌کردن ماست کم‌چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشارخون را کاهش می‌دهد.

براساس مطالعات انجمن قلب آمریکا، کسانی که به مدت طولانی ماست مصرف کرده‌اند، فشار سیستولیک پایین‌تری دارند و خطر افزایش فشارخون در آنها پایین‌تر است. 

فشارخون سیستولیک مقیاس سنجش فشارخون وارده به دیواره شریان‌ها در زمان انقباض قلب است. هنگام خواندن فشارخون، فشار سیستولیک عدد اول (عدد بزرگتر) و فشار دیاستولیک عدد دوم (عدد کوچکتر) است. عدم درمان فشارخون بالا موجب آسیب به شریان‌ها می‌شود. شکاف و صدمه در دیواره شریان‌ها مانند یک شبکه موجب گیر انداختن اجزای موجود در جریان خون ازجمله کلسترول و پلاک و درنهایت منجر به انسداد شریان‌ها می‌شود. این تحقیق به مدت ۱۵‌سال و روی بیش از ۲هزار داوطلب انجام شد که در ابتدای مطالعه به فشارخون بالا مبتلا نبودند. 

در طول دوره تحقیق میزان مصرف ماست در داوطلبان به‌طور منظم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در ۳۱‌درصد از داوطلبان فشارخون افزایش نیافت و در بقیه داوطلبان فشار سیستولیک در مقایسه با افرادی که ماست نمی‌خوردند، کمتر افزایش داشت. 

محققان این طور نتیجه گرفتند که مصرف ماست کم‌چرب موجب کاهش فشارخون می‌شود، در حقیقت پیروی از یک رژیم غذایی سالم به همراه فعالیت فیزیکی منظم، از ابتلا به بیماری‌های مزمن ازجمله فشارخون بالا پیشگیری می‌کند.  بررسی منظم فشارخون برای اغلب افراد به‌ویژه سالمندان ضروریست زیرا در بیشتر مواقع این اختلال علایمی به همراه ندارد. 

ماست فواید بسیار زیادی برای بدن دارد ازجمله این‌که مصرف مداوم آن موجب کنترل وزن و کاهش شاخص توده بدن (BMI) می‌شود. ماست یکی از بهترین منابع کلسیم است و از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند. پروتیین موجود در ماست موجب احساس سیری به مدت طولانی می‌شود و همچنین محتوای آب این ماده‌غذایی در تأمین مایعات بدن نقش دارد.
ماست برای دارندگان گروه خون O  و A  مضر بوده برای دارندگان گروه خون A  و B ماست گوسفندی بی اثر و مصرف شیر گاو مضر بوده و سایر لبنیات فقط برای گروه خون B  مفید است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *