لاه ماجون

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای خمیر لاه ماجون :

۵ فنجان ……………………………….. آرد
یک و نیم فنجان ………………………. شیر
یک چهارم فنجان ……………………… روغن نباتی
۳ قاشق چایخوری ……………………… نمک
۱ قاشق چایخوری ……………………… شکر
یک و نیم بسته کوچک ……………….. مایه خمیر (۱۰ گرم)

دستور تهیه خمیر :
همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ورز بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید
مواد لازم برای مخلوط گوشت :
نیم کیلوگرم ………………………….. گوشت چرخ کرده
۱ عدد ……………………………………. فلفل قرمز
نصف ……………………………….. فلفل سبز
۲ عدد ……………………………….گوجه فرنگی
۱ عدد ……………………………….. پیاز بزرگ
۱ قاشق چایخوری …………………… رب گوجه فرنگی
۲ قاشق چایخوری ………………….. پودر پاپریکا
یک و نیم قاشق چایخوری ………….. زیره آسیاب شده
یک و نیم قاشق چایخوری ……………….. فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری …………………………. نمک
کمی …………………………. جعفری
یک و نیم فنجان …………………. روغن زیتون

دستور تهیه :

فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید. وقتی خمیر ورز آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *