قهوه موکا

مطلب را به اشتراک بگذارید

قهوه موکا


مواد
لازم :
قهوه دم کرده گرم…………………………… ۱ لیوان
پودر کاکائو……………………………………. ۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای……………………………….. ۱ قاشق غذاخوری
شیر………………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه :

پودر کاکائو ، شکر قهوه ای و شیر را به لیوان قهوه اضافه نموده و خوب هم بزنید. در انتها می توانید با خامه فرم گرفته لیوان را تزئین نمایید.
نوع گروه خون از مهمترین عوامل نوشیدن یا ننوشیدن قهوه است. قهوه برای دارندگان گروه خون O و AB مضر است ، اما برای دارندگان گروه خون A سودمند می باشد. مصرف قهوه برای گروه خون B بلامانع است.
دارندگان گروه های خونی A و AB می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *