قلیه میگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

قلیه میگو

مواد لازم :‏

  • میگو…………………………….۵۰۰ گرم‎
  • گشنیز…………………………..‏‎.‎‏۶۰۰ گرم‎
  • شنبلیله…………………………..۱۰۰ گرم‎
  • رب گوجه ………………………یک قاشق سوپ خوری‎
  • پیاز کوچک…………………….یک عدد‎
  • آب داغ…………………………۲ پیمانه‎
  • سیر…………………………….۸ حبه‎
  • تمر هندی………………………یک بسته‎
  • ادویه میگو…………………….یک قاشق سوپ خوری‎
  • سیب زمینی…………………..دو عدد متوسط‎
  • آرد………………………….. دو قاشق سوپ خوری‎
  • روغن زیتون…………………یک دوم پیمانه‎
  • نمک و فلفل………………….به میزان لازم‎
طرز تهیه :‏
میگو ها را پاک و رگ کمر آنها را خارج کنید و خوب بشویید.در قابلمه ای سیر و پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.شنبلیله و ‏گشنیز را خرد کرده و با مواد سرخ کنید تا رنگ سبزی عوض شود.سپس رب و ادویه میگو را اضافه کنید.عصاره تمر هندی و ‏نمک و فلفل و سیب زمینی خرد شده را بهمراه میگو به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوروش بمدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ‏جا بیفتد.‏‎
طرز تهیه عصاره تمر هندی :‏

آب داغ و تمر هندی را با هم مخلوط کنید و بعد از ‏‎۱۵ ‎دقیقه آرد را به آن اضافه کنید و بعد آنرا از صافی رد کنید تا عصاره بدست ‏بیاید.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *