فواید ویتامین D

مطلب را به اشتراک بگذارید

ویتامین D به عنوان ویتامین آفتاب نیز شناخته می شود و به وسیله بدن در پاسخ به نور خورشید تولید می شود؛ همچنین می تواند در غذا یا مکمل نیز یافت شود. داشتن ویتامین D کافی برای چندین دلیل مهم است، از جمله حفظ استخوان ها و دندان های سالم؛ همچنین می تواند بدن را در برابر طیف وسیعی از بیماری ها مانند سرطان، دیابت نوع ۱ و مولتیپل اسکلروزیس محافظت کند. 

ویتامین D در بدن چندین نقش دارد، از جمله:

  • حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها
  • سلامت سیستم ایمنی بدن، مغز و سیستم عصبی
  • تنظیم سطح انسولین و کمک به کنترل دیابت
  • بهبود عملکرد ریه و سلامت قلب و عروق

ویتامین D و کاهش خطر ابتلا به آنفلوانزا:

کودکان با مصرف ۱۲۰۰ واحد بین المللی از ویتامین D در هر روز به مدت ۴ ماه، می توانند در طول زمستان خطر ابتلا به آنفولانزای A را بیش از ۴۰ درصد کاهش دهند.

بارداری سالم با ویتامین D:

زنان بارداری که کمبود ویتامین D دارند، در خطر ابتلا به پره اکلامپسی (نوعی اختلال در دوران بارداری) قرار دارند و نیاز به سزارین دارند. کمبود ویتامین D  با دیابت دوران بارداری و واژینوز باکتریایی (رشد باکتری های بی هوازی) در زنان باردار همراه است.

همچنین لازم به ذکر است که سطح بالای ویتامین D در طول بارداری با افزایش خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودک در طی ۲ سال اول زندگی همراه است.

میزان مصرف توصیه شده ویتامین D در سال ۲۰۱۰ توسط موسسه پزشکی ایالات متحده به شرح زیر می باشد:

       نوزادان تا ۱۲ ماهگی: ۱۰ میکروگرم           

         کودکان ۱ تا ۱۸ سال: ۱۵ میکروگرم            

 بزرگسالان تا سن ۷۰ سالگی: ۱۵ میکروگرم

بزرگسالان بالای ۷۰ سال: ۲۰ میکروگرم

زنان باردار یا شیرده: ۱۵ میکروگرم

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *