فواید اصلی تخم کتان برای پوست

فواید اصلی تخم کتان برای پوست

مطلب را به اشتراک بگذارید

برخی از فواید اصلی تخم کتان برای پوست

• جلوگیری از ورود مواد محرک به داخل منافذ پوست
• آب رسانی پوست و جلوگیری از خشکی پوست
• باعث کم شدن چروک روی پوست

التیام بخش پوست

تخم کتان خاصیت ضد التهابی دارد. بنابراین باعث کاهش جوش ها و قرمزی پوست شما می شود.

افزایش رطوبت

اسید چرب موجود در تخم کتان باعث نرمی پوست شما می شود. تخم کتان باعث افزایش ترشح روغن طبیعی بدن شما می شود. بر اساس مطالعات دکتر جفری بانابیو اسید چرب برای نرم نگه داشتن پوست شما لازم و ضروری است. استفاده از تخم کتان می تواند هم از پوست شما محافظت کند و هم به عنوان یک مرطوب کننده برای شما عمل کند. از سه طریق از پوست شما محافظت می شود. روش اول وقتی از تخم کتان به عنوان مرطوب کننده استفاده می کنید تخم کتان به عنوان محافظ مانع از ورود محرک ها به داخل روزنه های پوست شما می شود. روش دوم وقتی از روغن تخم کتان مستقیم بر روی پوست خود استفاده می کنید باعث محبوس شدن آب پوست شما می شود ومانع از دست رفتن آب پوست شما می شود. روش سوم درجه رطوبت پوست شما را بهبود می بخشد و چین و چروک پوست شما را کاهش می دهد.

پوستی سالم تر خواهید داشت

تخم کتان مانع از خشک شدن پوست شما می شود. اثر مرطوب کنندگی تخم کتان باعث می شود شما همیشه چهره ای شاداب داشته باشید. پوست خشک بر اثر عوامل مختلفی از جمله اگزما، سالخوردگی و غیره به وجود می آید. با مصرف تخم کتان بو داده و یا ژل تهیه شده از آن شما می توانید نتیجه خیلی بهتری نسبت به مرطوب کننده های صنعتی موجود در بازار بببینید.

درمان طبیعی

شما می توانید هم با استعمال خارجی و هم با خورد این دانه معجزه آسا از مزایای آن بهره مند شوید. پیشنهاد ما استفاده از تخم کتان بو داده به عنوان میان وعده است و همچنین استفاده از روغن این دانه به عنوان چاشنی برای غذاها. البته از خاصیت این دانه بر مو و پوست نباید غافل شویم.

جلوگیری از سرطان پوست

آنتی اکسیدان موجود در تخم کتان باعث می شود پوست شما همیشه به عنوان یک مبارز عمل کند .اشعه های موجود در فضای اطراف ما از جمله خورشید همیشه ما را در معرض سرطان پوست قرار می دهد. با قرار دادن تخم کتان در برنامه ی غذایی خود می توانید همیشه از مضرات اشعه خورشید و اشعه فرا بنفش در امان باشید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *