فصل بهار و آلرژی های پوستی

مطلب را به اشتراک بگذارید

فصل بهار و آلرژی های پوستی

فصل بهار است. باد بهاری همانگونه که با خود سرسبزی می آورد اما با پخش کردن پولن های گیاهی در هوا آلرژی های تنفسی و پوستی را نیز موجب میشود. رینیت (التهاب بینی) و کونژنکتیویت (التهاب ملتحمه) آلرژیک در مخاطها و علایمی از قبیل خشکی شدید پوست در اطراف چشمها و صورت و دست در بهار شایع هستند که معمولا همراه با خارش بوده و ارامش فرد مبتلا را از وی سلب می کنند. در صورت عدم معالجه و توجه، خارش حتی می تواند موجب عفونتهای موضعی پوستی و مخاطی در شخص دچار آلرژی شود و روند درمان و بهبودی را طولانی و یا تغییر دهد. کودکان و افراد سالمند نیز به سبب داشتن پوستی نازکتر و حساستر به آلرژی های ناشی از فصل بهارمستعد تر هستند.

برای پیشگیری از این آلرژی راههایی وجود دارد:

۱- هنگام وزیدن باد بهاری حتی المکان از بیرون رفتن و در معرض باد قرار گرفتن خودداری نماییم.

۲- مهم ترین روش برای جلوگیری از انواع آلرژی ها و سلامت، پیروی از رژیم ویژه گروه خون می باشد.

۳- پوست خود را مرطوب نگاه داشته و از مصرف صابونهای قلیایی خود داری کنیم و برای شستشو از بار صابون هایی با PH اسیدی که نزدیک به PH معمولی بدن است استفاده نموده و بلافاصله پس از استفاده از انها پوست را با کرمهای مرطوب کننده و بدون عطر مرطوب نماییم.

۴- مصرف مواد حساسیت زا مانند انواع تنقلات با رنگهای مصنوعی، فلفل و نوشابه را محدود کنیم و بیشتر از آب و مایعات طبیعی برای جلوگیری از خشکی پوست استفاده نماییم.

۵- پوشیدن لباسهای نخی توصیه می شود.

۶- أشعه ی خورشید نیز می تواند میزان مواد آلرژن را در پوست افزایش دهد لذا از کرمهای ضد افتاب استفاده نمایید.

۷- روی چمن بخصوص چمن خیس ننشینید چون احتمال درگیری پوستی با موادی که در گیاه چمن هستند و بویژه در برابر نور افتاب زیاد بوده و احتمال آلرژی را زیاد می کنند.

۸- احتمال کهیر افتابی نیز در فصل بهار زیاد است. علایم ان مانند کهیر پوستی به شکل ضایعات قرمز خارش دار روی نواحی در معرض نور بوده و می تواند هر بار تکرار شود. استفاده از لباسهای استین بلند، کلاه و زدن کرم ضد افتاب توصیه میشود.

۹- در صورت عدم پاسخ به موارد بالا با پزشک متخصص آلرژی یا پوست مشاوره فرمایید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *