فرنی وانیلی با سبوس جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

فرنی وانیلی با سبوس جو دوسر

فرنی، به ویژه در صبح سرد زمستانی صبحانه ای عالی و لذیذ است.

فرنی سبوس جو دوسر، غذایی کم چربی، کم کربوهیدرات، و با  پروتئین بالا است.

سبوس جو دوسر سرشار از فیبر است و مزایای زیادی برای سلامتی دارد. خوردن آن موجب احساس سیری و کاهش وزن می شود، همچنین موجب کاهش کلسترول و تثبیت سطح قند خون می شود.

مواد اولیه: (برای ۲ نفر)

سبوس جو دوسر…………………. ۳ قاشق غذاخوری (۲۴ کالری)
شیر کم چرب………………………. ۱۲۵ میلی لیتر (۵۵ کالری)
وانیل طبیعی………………………. نصف قاشق چایخوری
شکر قهوه ای……………………… نصف قاشق غذاخوری (۲۸ کالری)

سبوس جودوسر برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است.

دقت کنید که لبنیات تنها برای دارندگان گروه خونی B مفیدند، در حالی که برای سایرین، به ویژه دارندگان گروه خونی O مضرند. دارندگان گروه خونی O می توانند به جای آن از آب استفاده کنند. افراد دارنده گروه خونی A می توانند از شیر بز و دارندگان گروه خونی AB نیز می توانند از انواع ماست به جای آن استفاده کنند.

وانیل طبیعی برای دارندگان هر چهار گروه خونی مناسب است.

مصرف شکر قهوه ای برای دارندگان هر چهار گروه خونی مناسب است و مشکلی ایجاد نمی کند.

طرز تهیه:

سبوس جو دوسر و شیر را در یک کاسه کوچک ریخته، هم زده و برای ۴۵ ثانیه در فر با حرارت بالا قرار دهید.

کاسه را از روی حرارت برداشته و وانیل ارگانیک و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

چند دقیقه زمان بدهید تا مواد در شیر خیس شوند.

سپس به فر برگردانید و چند دقیقه در آن قرار دهید.

بسته به سلیقه ی خود، می توانید شیر بیشتری به فرنی اضافه کنید و یا مدت بیشتری آن را روی حرارت قرار دهید تا شیر تبخیر شده و قوام فرنی بیشتر شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *