مواد لازم:
۱ بسته …………………. توفو
۱ و ۲/۱ فنجان ………….. کیم چی آماده
۲۵۰ گرم ……………….. گوشت گوساله
۱ قاشق غذاخوری ……… فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری …….. سس سویا
۱ قاشق غذاخوری ………. روغن کنجد
۱ پیاز ……………………. خرد شده و حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری ……… سیر رنده شده
نمک و فلفل ……………. به مقدار لازم
طرزتهیه :
۱- در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن بریزید تا بجوشد.
۲- نمک را داخل پنیر توفو جوشیده ریخته تا ۵-۷ دقیقه روی گاز بماند.
۳- سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اضافه کرده و مقداری آنها را با هم تفت دهید.
۴- نمک و فلفل را اضافه کنید.
۵- کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود.
۶- در این مرحله کیم چی، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت ۴-۵ دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آن بیافزایید.
۷- یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعات پنیر توفو را در اطراف آن بچینید.
۸- حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.