غذای کره ای معروف با پنیر توفو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
۱ بسته ………………….  توفو
۱ و ۲/۱ فنجان ………….. کیم چی آماده
۲۵۰ گرم ……………….. گوشت گوساله
۱ قاشق غذاخوری ……… فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری …….. سس سویا
۱ قاشق غذاخوری ………. روغن کنجد
۱ پیاز ……………………. خرد شده و حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری ……… سیر رنده شده

نمک و فلفل ……………. به مقدار لازم

طرزتهیه :

۱- در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن بریزید تا بجوشد.
۲- نمک را داخل پنیر توفو جوشیده ریخته تا ۵-۷ دقیقه روی گاز بماند.
۳- سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اضافه کرده و مقداری آنها را با هم تفت دهید.
۴- نمک و فلفل را اضافه کنید.
۵- کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود.
۶- در این مرحله کیم چی، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت ۴-۵ دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آن بیافزایید.
۷- یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعات پنیر توفو را در اطراف آن بچینید.
۸- حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *