شنبه
صبحانه: سه قاشق غذاخوری جو دوسر پرک و نصف موز را در یک لیوان آب مخلوط کرده و میل بفرمایید.
نکته: بنا به نیاز خود، میزان این مواد را کاهش یا افزایش دهید.
میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده عدد بادام، یک عدد گریپ فروت یا انبه، یک لیوان چای سبز جینسینگی
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)
عصرانه: چند برش آناناس تازه یا یک عدد سیب، چای سبز زنجبیلی
شام: سوپ جو دوسر که در آن از سبزیجات تازه مانند اسفناج و برگ چغندر و گشنیز و جعفری و شوید و آب لیمو ترش تازه و یا آب گریپ فروت استفاده شده باشد (به سوپ های رژیمی مراجعه نمایید.)
یکشنبه
صبحانه: باقالا پخته شده با یک قاشق جو دوسر به همراه یک میوه مانند سیب. در صورت نیاز می توانید یک تخم مرغ پخته شده را نیز میل کنید.
میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، مقدار کمی بادام، یک لیوان چای سبز زنجبیلی
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر و سبوس آن نیست.)
عصرانه : آلو یا آناناس یا انار یا هلو، چای سبز جینسینگی
دوشنبه
میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده عدد کشمش، ده عدد فندق، چای سبز جینسینگی
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)
عصرانه: میوه تازه مانند یک عدد آلو یا هلو یا خرمالو، یک لیوان چای سبز زنجبیلی
شام: باقالی زرد یا سبز پخته شده، یک قاشق سبوس جو دوسر یا پرک جو دوسر، کمی سالاد تهیه شده از بروکلی، کدو سبز و لیمو ترش تازه و مقدار کمی روغن زیتون.
صبحانه: یک سوم لیوان جو دوسر، یک سوم لیوان انبه (می توانید موز هم استفاده نمایید)، یک سوم لیوان آب مخلوط نمایید. در صورت نیاز می توانید یک تخم مرغ پخته شده را نیز میل فرمایید.
میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، مقدار کمی فندق، چای سبز زنجبیلی
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)
عصرانه: یک عدد موز یا هلو یا شلیل یا گیلاس یا اناناس، یک لیوان چای سبز جینسینگی
شام : سوپ جو دوسر همراه با اسفناج، برگ چغندر تازه، جعفری و گشنیز و آب لیمو ترش تازه (به دلخواه هر کدام از سبزیجات را می توانید کم کنید.)
صبحانه: یک عدد تخم مرغ آبپز شده، یک عدد سیب، مقدار کمی باقالا زرد پخته شده، یک قاشق سبوس جو دوسر یا جو دوسر پرک.
میان عده قبل از ظهر: دو عدد گردو، مقدار کمی بادام، چای سبز جینسینگی
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)
عصرانه: خربزه یا شلیل یا آناناس به مقدار کم، چای سبز زنجبیلی
شام : سالاد شامل بروکلی، گوجه فرنگی، برگ چغندر، کدو سبز، نخود سبز پخته شده، سبوس جو دوسر یا جو دوسر پرک، روغن زیتون یا روغن هسته انگور، آب لیمو ترش تازه یا آب گریپ فروت
پنج شنبه
صبحانه: جو دوسر، موز یا انبه یا آناناس را در یک لیوان با آب مخلوط کرده و میل فرمایید.
میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، کمی بادام، ده کشمش و چای سبز زنجبیلی
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر پرک یا سبوس آن نیست.)
عصرانه: یک میوه به مقدار کم، مثل هندوانه یا خربز، یک لیوان چای سبز جینسینگی
شام: خوراک تهیه شده از لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه و دو قاشق جو دوسر پرک.
جمعه
صبحانه: املت جو دوسر با جعفری و گشنیز (یک عدد تخم مرغ، ۵۰ گرم جعفری، گشنیز تازه همراه ۲ قاشق جو دو سر، یک قاشق روغن زیتون در تابه ریخته و مخلوط بدست آورده را در تابه ریخته، به مدت ۱۰ دقیقه پخته و میل فرمائید.)
میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، مقدار کمی فندق، چای سبز جینسینگی
ناهار: آبگوشت با گوشت گوسفند (بدون سیب زمینی) شامل نخود و لوبیا سفید. برای تهیه تیلیت به جای نان از جو دو سر مخصوص صبحانه استفاده نمایید. این غذا را همراه سبزی تازه میل نمایید.
عصرانه: یک میوه بر اساس گروه خون و چای زنجبیلی
شام: سالاد شامل سبوس جو دوسر، نخود فرنگی پخته شده، بروکلی آبپز، یک قاشق روغن زیتون، کمی پودر زنجبیل و آب لیمو ترش تازه
توجه:
کتاب مبارزه با دیابت بر اساس علم گروه خون را مطالعه کنید.
از گوشت قرمز بدون چربی و غذاهای دریایی بر اساس گروه خونی خود استفاده کنید.
لطفاً به اندازه میزان بدن خود، کالری مصرف کنید، از پرخوری شدید و کم خوری شدید، اجتناب نمایید.
به اندازه ی کافی آب بنوشید.
اگر احساس کمبود کلسیم می کنید، از لوبیا سبز تازه، اسفناج، کلم بروکلی و لیمو ترش تازه استفاده کنید.
در حد توان خود روزانه نیم ساعت ورزش کنید. ورزش موجب جذب کلسیم می شود.
با مصرف لوبیا سبز تازه، اسفناج، کلم بروکلی، لیمو ترش تازه همراه با ورزش، کمبود کلسیم جبران می شود.
به قسمت آشپزی رژیمی وارد شوید، و از هر غذایی که استفاده می کنید، از میزان کالری آن آگاه باشید.
به امید سلامتی تمام مردم جهان
پلو بلغور جو دوسر:
یکی از غذا های بسیار مفید برای افرادی که دارای دیابت یا یبوست هستند و برای هر چهار گروه خونی OABAB بسیار سودمند است و حتی افرادی که تمایل به غذای سلامتی دارند ، ترکیب برنج و بلغور جو دوسر و روغن زیتون است.
طرز تهیه :
ابتدا یک پیمانه برنج را شسته و در یک قابلمه بریزید. سپس آب و نمک دریا را برای ۲ پیمانه برنج در نظر بگیرید و به آن اضافه کنید. وقتی کاملاً به جوش آمد، پس از ۵ دقیقه یک لیوان بلغور جو دو سر (لازم به ذکر است بلغور جو دو سر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)، به آن اضافه کنید و سپس به مقدار نیاز روغن زیتون به آن اضافه نمایید. پس از آنکه آب برنج تمام شد، آن را دم کرده و پس از نیم ساعت، پلو بلغور جو دوسر، آماده می باشد. این پلو بلغور خوشمزه را همراه با انواع خورش ها، میل نمایید.