غذای مناسب افراد دیابتی گروه خون AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

شنبه 

صبحانه : یک سوم لیوان جو دوسر با، شیر کم چرب مخلوط کنید و میل فرمایید. مقدار کمی از یک میوه مانند زرد آلو، یا گیلاس، چند برش آناناس، انجیر، گریپ فروت، انگور

میان وعده قبل از ظهر : ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، ۱۰ عدد کشمش یا انگور، یک لیوان  چای سبز با نعناع

ناهار : برنج ترجیحاً برنج قهوه ای یا بلغور پلو جو دوسر به مقدار کم، ۲ قاشق غذاخوری جو دوسر، ماهیچه گوسفند پخته شده. (در صورتی که بلغور پلو میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد : برگ چغندر، گل کلم، بروکلی، پیاز، خیار، هویج، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه.

(می توانید به دلخواه یکی از مواد سالاد را حذف کنید.)

عصرانه : یک میوه مانند آناناس تازه، هندوانه، انگور، خیار، یک لیوان چای سبز جینسینگ 

شام : سوپ جو دوسر تهیه شده با سبزیجات تازه مانند گشنیز، جعفری، هویج، بدون گوشت این سوپ خوشمزه را تهیه کنید می توانید یک فنجان ماست کم چرب یا یک لیوان کفیر میل فرمایید. (به آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)
یا از آب گریپ فروت و یا آب لیمو ترش تازه می توانید در سوپ استفاده کنید.

یکشنبه 

صبحانه :  یک قاشق مرباخوری عسل را در آب حل کرده و سه قاشق جو دوسر پرک به آن اضافه کرده و میل بفرمایید. در صورت نیاز به غذای بیشتر، یک عدد تخم مرغ پخته میل بفرمایید، می توانید از یک میوه بر اساس گروه خون خود نیز استفاده کنید.

میان وعده قبل از ظهر : یک میوه مانند انگور یا انجیر به مقدار کم یا مقدار کمی توت سفید، ۲ عدد گردو، یک لیوان چای سبز زنجبیلی 

ناهار : سبزی پلو ترجیحاً برنج قهوه ای یا بلغور پلو جو دوسر به مقدا ر کم، دو قاشق جو دوسر، یک تیکه بوقلمون 
(در صورتی که بلغور پلو میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد : خیار، هویج، پیاز، بروکلی، روغن زیتون، لیمو ترش تازه 

عصرانه : یک میوه مانند آلو، هندوانه، هلو، یک لیوان چای سبز جینسینگ 

شام : سوپ جو دو سر گرم یا سوپ سرد جو دو سر (آب دوغ خیار است و به جای نان، از سبوس جو دو سر یا جو دو سر پرک، استفاده نمایید.) (به آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)

دوشنبه 

صبحانه : ۳ قاشق غذاخوری جو دوسر پرک، در یک لیوان ریخته و مابقی را با شیر کم چرب پر کنید و میل نمایید. از یک میوه بر اساس گروه خونی خود استفاده کنید.

میان وعده قبل از ظهر : ۲عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، کمی انگور یا کشمش یا کمی توت سفید، یا گریپ فروت. یک لیوان چای سبز با نعناع

ناهار : برنج ترجیحاً برنج قهوه ای یا بلغور پلو جو دوسر به مقدار کم با جو دوسر مخلوط نمایید، خورش بادمجان با گوشت گوسفند یا سینه بوقلمون و لیمو عمانی بدون هسته. از خوردن روغن روی خورش اجتناب کنید . 
(در صورتی که بلغور پلو میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد : کاهو، هویج، برگ چغندر یا جعفری تازه، خیار، فلفل دلمه ای قرمز شیرین،  لیمو ترش تازه 

عصرانه : یک میوه مانند آلو یا آناناس یا مقدار کمی توت سفید، یا گریپ فروت. یک لیوان چای سبز جینسینگ 

شام : کل جوش، به جای نان از جو دوسر پرک استفاده کنید.

سالاد : خیار، بروکلی، اسفناج، هویج،  فلفل قرمز شیرین، آب لیمو ترش تازه یا آی گریپ فروت.

سه شنبه 

صبحانه : یک عدد تخم مرغ پخته شده، یک لیوان شیر، جو دوسر به میزان دلخواه

میان وعده قبل از ظهر : ۲ عدد گردو، گریپ فروت و یا هلو، توت یا شلیل، یک لیوان چای سبز زنجبیلی 

ناهار : سبزی پلو با ماهی (برنج به مقدار کم، سبزی زیاد)  + دو قاشق جو دو سر (می توانید از ماهی سالمون یا تن ماهی استفاده کنید.)
(در صورتی که بلغور پلو میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد : کاهو، هویج، برگ چغندر یا کرفس، جعفری تازه، خیار، فلفل قرمز شیرین، روغن زیتون، لیمو ترش تازه

عصرانه : یک میوه مانند سیب، یک لیوان چای سبز زنجبیلی 

شام : سوپ جو دوسر سرد یا گرم.(به آشپزی رژیمی مراجعه کنید.)

چهارشنبه 

صبحانه : سه قاشق جو دو سر پرک، یک قاشق مربا خوری عسل طبیعی در یک لیوان آب مخلوط کرده و میل فرمایید.  یک میوه به مقدار کم بر اساس گروه خونی میل کنید.

میان وعده قبل از ظهر : ۲ عدد گردو، یک میوه بر اساس گروه خون و یا مقدار کمی توت سفید، یک لیوان چای سبز جینسینگ 

ناهار : خورش آلو و اسفناج یا خورش قیمه. می توانید برای تهیه خورش از گوشت گوسفند یا سینه بوقلمون استفاده کنید . خورش را با بلغور پلو جو دوسر میل فرمایید.
(در صورتی که بلغور پلو میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد : خیار، گوجه فرنگی، جعفری، هویج، بروکلی، آب لیمو ترش تازه، فلفل قرمز شیرین (می توانید به دلخواه هر یک از مواد را از سالاد فوق کم کنید.)

عصرانه : یک میوه مانند گیلاس یا  انگور به مقدار کم، توت سفید یا گلابی یا گریپ فروت. یک لیوان چای سبز با نعناع

شام : سالاد سبزیجات به دلخواه ، یک تیکه تن ماهی یا ماهی سرخو و یک قاشق جو دوسر پرک.

پنجشنبه 

صبحانه : ۱ قاشق مرباخوری عسل طبیعی با ۳ قاشق جو دوسر پرک در آب مخلوط کرده و با یک میوه بر اساس گروه خونی میل کنید.

میان وعده قبل از ظهر : ۲ عدد گردو، کمی بادام، یک میوه مانند شلیل، هلو، انگور، توت، سیب، یک لیوان چای سبز زنجبیلی

ناهار : آبگوشت (گوشت گوسفند، ادویه، لوبیا چیتی یا لوبیا سفید) برای تلیت به جای نان از جو دوسر پرک صبحانه استفاده فرمایید. 

سالاد : خیار، هویج، برگ چغندر، گل کلم، بروکلی، گوجه فرنگی، لیمو ترش تازه، و یا با سبزی خوردن میل بفرمایید.

عصرانه : یک میوه به دلخواه که مناسب گروه خونیتان باشد، یک لیوان چای سبز جینسینگ 

شام : سوپ سرد جو دو سر (به آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها  مراجعه فرمایید.) یا آب دوغ خیار، به جای نان از جو دوسر استفاده فرمایید.

جمعه 

صبحانه : یک قاشق مرباخوری عسل را در آب حل کرده و دو قاشق جو دوسر پرک به آن اضافه کرده و میل بفرمایید. یا یک تخم مرغ پخته بدون نان میل بفرمایید.

میان وعده قبل از ظهر : ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، یک عدد کیوی، یک لیوان چای سبز نعناع 

ناهار : برنج ترجیحاً برنج قهوه ای یا بلغور پلو به مقدار بسیار کم، کباب گوسفند یا بوقلمون.
(در صورتی که بلغور پلو میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد : خیار، جعفری، کلم پیچ، هویج، بروکلی، گوجه فرنگی، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه 

عصرانه : یک میوه به دلخواه که مناسب گروه خونیتان باشد، یک لیوان چای سبزجینسینگ 

شام : سوپ جو دوسر که در آن از سبزیجات استفاده شده باشد، یک فنجان ماست یا یک لیوان کفیر. در غیر این صورت می توانید از آب گریپ فروت یا آب لیمو ترش استفاده کنید.

توجه : 

با پزشک خود مشورت کنید.
حتماً از گوشت بوقلمون، گوسفند و غذاهای دریائی مناسب گروهی خونیتان استفاده  کنید.
از  گندم و فراورده های آن مانند نان، شیرینی، کیک کمتر استفاده کنید.
از مصرف ذرت و کنجد اجتناب فرمایید.
در حد توان خود روزانه نیم ساعت ورزش نمایید.
کتاب مبارزه با دیابت بر اساس گروهای خونی را مطالعه فرمایید.
لطفاً به اندازه میزان بدن خود، کالری مصرف کنید، از پرخوری شدید و کم خوری شدید، اجتناب نمایید.
به اندازه کافی آب بنوشید.
بهترین روغن برای افراد دیابتی روغن زیتون است.
بهترین غله برای افراد دیابتی، جو دوسر و فراورده های آن شامل بلغور جو دوسر، سبوس جو دوسر و جو دوسر پرک است.
اگر از مشکلات هورمونی رنج نمی برید، مصرف سویا را فراموش نکنید.
به امید سلامتی برای تمام مردم جهان 
این رژیم غذائی را به مدت یک هفته انجام دهید و قند خون خود را روزانه تست نمایید تا اثر اعجاب انگیز را مشاهده خواهید کرد.

 پلو بلغور جو دوسر:

یکی از غذا های بسیار مفید برای افرادی که دارای دیابت یا یبوست هستند و برای هر چهار گروه خونی OABAB بسیار سودمند است و حتی افرادی که تمایل به غذای سلامتی دارند، ترکیب برنج و بلغور جو دوسر و روغن زیتون است.

طرز تهیه :

ابتدا یک پیمانه برنج را شسته و در یک قابلمه بریزید. سپس  آب و نمک دریا را برای ۲ پیمانه برنج در نظر بگیرید و به آن اضافه کنید. وقتی کاملاً به جوش آمد، پس از ۵ دقیقه  یک لیوان بلغور جو دو سر (لازم به ذکر است بلغور جو دو سر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)، به آن اضافه کنید و سپس به مقدار نیاز روغن زیتون به آن اضافه نمایید. پس از آنکه آب برنج تمام شد، آن را دم کرده و پس از نیم ساعت، پلو بلغور جو دو سر، آماده می باشد. این پلو بلغور خوشمزه را همراه با انواع خورش ها، میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *