غذای مخصوص چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
 نیم کیلو ………………….. گوشت راسته بی استخوان
 نیم کیلو ………………….. سینه مرغ با استخوان
 نیم کیلو …………………… فیله ماهی
 نیم کیلو …………………… میگو
 نیم کیلو……………………. کلم
 ۲۵۰ گرم ……………………. قارچ
به میزان لازم …………………. آب لیمو
 ۱۵۰ گرم ……………………… نخود فرنگی با غلاف
 ۲ عدد ………………………… پیازچه
 دو دسته……………………… اسفناج
 ۲۵۰ گرم ………………………. شاه بلوط پخته و قاچ شده
 ۶ فنجان ……………………….. آب مرغ
 به میزان لازم ………………….. سس شیرین و سس ترش و خردل
 ۱۵۰ گرم ………………………. رشته نودل
 
طرز تهیه : 
گوشت مرغ، راسته و فیله را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شود اما یخ نزند. گوشت راسته و گوشت مرغ را برشهایی به قطر یک سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر بزنید. ماهی را به قطعات ۲ سانتی برش بزنید. پوست و رگ میگو را گرفته، کلم را نیز خرد کنید. قارچها را خرد کرده روی آن آب لیمو بریزید. نخودها را قاچ بزنید. پیازچه را قاچ زده و خرد قطعه قطعه کنید. اسفناج ها را پاک کرده و ساقه های درشت آن را دور بریزید. گوشت راسته، مرغ، ماهی، میگو، کلم، قارچ، نخود، پیازچه، برگ اسفناج، تره فرنگی، شاه بلوط، را به ردیف در یک ماهیتابه بزرگ بچینید. آب مرغ را به جوش آورید. آن را روی مواد بریزید. آن را روی حرارت ملایم گذاشته و صبر کنید تا پخته شوند.
نکته: لازم به توضیح است که نیازی نیست تمام مواد بالا را در اختیار داشته باشید . آنچه مهم است ترکیبی از چند گوشت و سبزیجات مختلف است که به ذائقه شما بستگی دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *