غذایی خوش طعم با کینوا ارگانیک

مطلب را به اشتراک بگذارید

غذایی خوش طعم با کینوا ارگانیک مخصوص مبتلایان به دیابت

 

مواد لازم :

روغن زیتون …. ۱ قاشق چای خوری

سیر خرد شده … ۱ قاشق چای خوری

کینوا پخته نشده … ۱ و نیم پیمانه

آب مرغ یا سبزیجات … ۴ پیمانه

دانه کامل جو دوسر (پوست کنده) … ۱ پیمانه

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم داخل ماهیتابه روغن زیتون را اضافه کنید، سیر را در آن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید.سپس داخل قابلمه آب مرغ یا سبزیجات را همراه کینوا و دانه کامل جو دوسر اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب به خوبی جذب کینوا و جو دوسر شود (حدود ۴۰ دقیقه). در آخر سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و از غذای لذیذ خود لذت ببرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *