طرز تهیه گندم سیاه با گوشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه گندم سیاه با گوشت

مواد لازم:
– یک و نیم فنجان گندم سیاه
– ۵۰۰ گرم گوشت (نوع گوشت به سلیقه خود)
– یک عدد هویج
– یک عدد پیاز
– حدود ۱۰۰ گرم لوبیا سبز و نخود فرنگی
نمک دریا، ادویه جات و روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه:
گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و ۱۵ دقیقه خوب بپزید تا آب آن جمع شود. سپس گوشت را به شکل نوارهای باریک برش دهید و در آب جوش بپزید. هویج را رنده و پیاز را خرد کنید. در یک ماهی تابه روغن زیتون را کمی گرم کنید و پیاز و هویج را در روغن تفت دهید. اکنون گوشت پخته شده را به آن اضافه کنید تا رنگ قهوه ای یا طلایی به خود بگیرد. سپس ۷۰ الی ۱۰۰ میلی لیتر آب روی مخلوط گوشت بریزید و گندم سیاه، لوبیا سبز و نخود فرنگی را به آن اضافه کنید. نمک دریا و فلفل سیاه یا سایر ادویه جات را برای طعم دهی بیشتر اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. اکنون غذای شما آماده است. نوش جان!

روش پخت گندم سیاه

یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *