طرز تهیه گندم سیاه با پنیر و سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه گندم سیاه با پنیر و سبزیجات

مواد لازم:
– ۲ فنجان گندم سیاه
– ۳ عدد گوجه فرنگی
– گشنیز یا جعفری
– ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان
طرز تهیه:
ابتدا گندم سیاه را در کمی روغن زیتون در تابه تفت دهید. هنگامی که روی پوسته گندم سیاه رنگ طلایی ظاهر شد و عطر و طعم مناسبی به خود گرفت، ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست کنده و به مربع های کوچک برش دهید. می توانید گوجه فرنگی ها را در هنگام تفت دادن گندم سیاه نیز به آن اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید. اکنون غذای مقوی شما آماده سرو می باشد و شما می توانید سبزیجات و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. نوش جان!

طرز پخت گندم سیاه

یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد. گندم سیاه پخته شده به این روش را می توانید تا یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگه داشته و در تهیه انواع صبحانه های مقوی و رژیمی، بر روی سالاد ها، شیک ها و … استفاده نمایید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *