طرز تهیه گرچوتو (Grechotto) (نوعی غذای روسی) با گندم سیاه، خامه و قارچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه گرچوتو (Grechotto) (نوعی غذای روسی) با گندم سیاه، خامه و قارچ

مواد لازم:
– یک فنجان (۱۵۰ گرم) گندم سیاه
– ۲۵۰ گرم قارچ
– ۳ قاشق غذاخوری خامه با ۱۵-۲۰ درصد چربی
روغن زیتون
– مخلوط نمک دریا و فلفل
– یک عدد پیاز
– ۱۵۰ میلی لیتر آب
– ۲ حبه سیر
– پنیر پارمزان برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ای ریخته و حرارت دهید. سپس حرارت را کم کنید. پیاز را به صورت حلقه حلقه برش دهید و در روغن کمی تفت دهید به صورتی که قبل از تغییر رنگ پیاز به طلایی آن را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را خرد کرده و به ماهی تابه اضافه کنید. حبه های سیر را نیز خرد کرده و به همراه فلفل و نمک دریا به ماهی تابه اضافه کنید. به خوبی هم بزنید و درب آن را بسته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از آن گندم سیاه را به قارچ ها و پیازها اضافه کنید و هم بزنید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
¼ آب را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و روی کمترین حرارت قرار دهید. پس از این که گندم سیاه آب را به خوبی جذب کرد حرارت را خاموش کنید و این عمل را دوباره تکرار کنید.
به منظور نرم شدن بافت گندم سیاه خامه را اضافه و مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید. اکنون غذای شما آماده است و می توانید با پنیر پارمزان آن را تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *