طرز تهیه ژله گل سرخ
از گل سرخ بسیار استفاده ها می شود از رایحه آن گرفته تا استفاده از آن در تزئین و حتی به عنوان خوراکی نیز می توان از آن استفاده کرد. ژله گل سرخ بسیار شیرین و خوشمزه است و می توانید از آن در وعده صبحانه استفاده کنید.سعی کنید ازگل سرخ ارگانیک استفاده کنید تا مزه طبیعی آن را تجربه کنید. می توانید به آن گلاب اضافه کنید تا رایحه خوبی نیز داشته باشد. می توانید این ژله ها را تا ۶ ماه نگه دارید.
مواد لازم :
گل سرخ خشک……………………………………..۳ لیوان
آب…………………………………………………….۲ لیوان
شکر…………………………………………………..۲٫۵ لیوان
آب لیمو طبیعی تازه…………………………………..یک چهارم لیوان
گلاب…………………………………………………..یک قاشق غذاخوری
پکتین مایع…………………………………………….۸۵ گرم
طرز تهیه :
۱-آب را بجوشانید سپس گل برگ های گل سرخ را داخل آن بریزید سپس بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. سپس آنرا داخل یک ظرف دیگر ریخته و گلبرگ ها را جدا کنید.
۲-شکر و آب لیمو ترش تازه را به ظرف اضافه کنید. دوباره بگذارید تا بجوشد و آنرا هم بزنید. بعد از ۲ دقیقه پکتین را اضافه کنید. سپس آنرا از روی گاز بردارید و گلاب به آن اضافه کنید. در یخچال بگذارید و بذارید خنک شود بعد از ۲ ساعت می توانید آنرا در فریزر نگاه دارید می توانید به مدت ۶ ماه آنرا نگه داری کنید.