طرز تهیه چاشنی ها و ترشی ها

طرز تهیه چاشنی ها و ترشی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه چاشنی ها و ترشی ها

مایونز بدون تخم مرغ

مواد لازم:

¼ فنجان پرک جو دو سر
نصف قاشق چای خوری خردل خشک
نصف قاشق چای خوری نمک
⅕ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
۱ فنجان روغن زیتون
۳ قاشق چای خوری آب بسیار داغ

طرز تهیه:

پرک جو دو سر، خردل خشک، نمک و آب لیمو ترش تازه را در مخلوط کن بریزید و با دور کم هم بزنید و همان زمان نصف فنجان از روغن زیتون را به همراه ۲ قاشق  غذا خوری آب داغ به مواد اضافه کنید و با دور کم به مخلوط کردن ادامه دهید، سپس بقیه روغن زیتون را به همراه یک قاشق آب داغ باقیمانده اضافه کرده و آن را نیز مخلوط نمائید. مایونز بدست آمده را می توانید به مدت ۳ هفته در یخچال نگهداری نمائید.

چاشنی روغن زیتون و لیمو ترش تازه

مواد لازم:

نصف فنجان روغن زیتون
آب دو عدد لیموترش تازه
نصف قاشق چای خوری خردل
نصف قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری عسل

طرز تهیه:

همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و چاشنی بدست آمده را برروی انواع سالاد استفاده نمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *