طرز تهیه پیتزا کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پیتزا کینوا :

مواد لازم :

کینوا پخته نشده …… سه چهارم پیمانه

بیکینگ پودر ……… ۱ قاشق غذا خوری

نمک دریا ……… یک چهارم قاشق غذاخوری

روغن زیتون …… به میزان لازم

طرز تهیه :

داخل مخلوط کن کینوا پخته نشده را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس بیکینگ پودر و نمک دریا را اضافه کنید و با مخلوط کینوا هم بزنید و داخل ظرف پیتزا کمی آغشته به روغن مخلوط را بریزید و داخل فر در ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید سپس ظرف را بیرون بیاورید و مخلوط را برعکس کنید تا سمت دیگر خمیر نیز به مدت ۷ دقیقه بپزد.در آخر روی خمیر کینوا مخلوط پیتزا را طبق ذائقه خود اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر قرار دهید. از پیتزا خود لذت ببرید!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *