طرز تهیه نان گندم سیاه (بدون گلوتن)

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه نان گندم سیاه (بدون گلوتن)

مواد لازم:
– ۲۲۰ گرم گندم سیاه (خیسانده شده در آب)
– ۴۰ گرم دانه چیا
– یک فنجان آب (۲۴۰ میلی لیتر)
– ۲ قاشق غذاخوری مخمر غذایی
– یک قاشق چایخوری پونه خشک شده
– یک قاشق چایخوری ریحان خشک شده
طرز تهیه:
ابتدا گندم سیاه را از یک روز قبل در آب قرار داده تا آب به خوبی جذب آن شود. سپس دانه چیا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید تا حالت ژله ای پیدا کند. اکنون فر را تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. گندم سیاه را از آب خارج کرده و همراه با سایر مواد اولیه در یک غذا ساز یا مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا خمیری نسبتاً سفت به دست آید. (اگر خمیر بیش از حد سفت است آب به آن اضافه کنید)
سپس خمیر را روی کاغذ نسوز پهن کرده و به مدت ۶۰ الی ۷۵ دقیقه در فر بپزید. اجازه دهید تا روی خمیر رنگی قهوه ای به خود بگیرد. سپس از فر خارج کرده و خمیر را برگردانید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. این عمل باعث می شود که نان حالت ترد به خود بگیرد. اکنون نان شما آماده است. از فر خارج کرده و تا قبل از برش دادن اجازه دهید به خوبی خنک شود.
از نان گندم سیاه تازه و ترد می توانید تا ۵ روز لذت ببرید. نوش جان!

روشی برای آماده کردن گندم سیاه

یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *