طرز تهیه نان کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • ۲ فنجان کینوا پخته نشده
  • ۱ فنجان آرد جو دو سر
  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ فنجان شیر
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را با کمی کره یا روغن زیتون چرب کنید. سپس توسط یک میکسر قوی کینوا را به خوبی هم بزنید تا به حالت آرد دربیاید. کینوا را همراه با آرد جو دو سر، جوش شیرین و بیکینگ پودر به ظرف بزرگتری منتقل کنید و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و در نهایت شیر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. می توانید از دانه های کنجد برای سطح نان استفاده کنید.

مخلوط به دست آمده را به سینی فر منتقل کنید و به مدت ۱ ساعت منتظر بمانید. (می توانید ۳۰ دقیقه اول را با یک لایه نازک مانند کاغذ روغنی روی آن را بپوشانید تا از سوختگی جلوگیری شود.) سپس از فر خارج کرده و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا سرد شود. نان کینوا شما آماده است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *