طرز تهیه غلات و حبوبات مناسب گروه خون A و O

طرز تهیه غلات و حبوبات

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه غلات و حبوبات مناسب گروه خون A و O

سالاد لوبیا چشم بلبلی و بلغور جو دو سر

مواد لازم:

۱ فنجان اندازه گیری لوبیا چشم بلبلی پخته شده
۱ فنجان اندازه گیری بلغور جو دو سر پخته شده
۱ عدد پیاز قرمز خرد شده ریز
۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
نمک به مقدار لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای خرد شده (گروه خون O)
نصف فنجان اندازه گیری ذرت پخته شده (گروه خون A)

طرز تهیه:

تمام مواد را خوب مخلوط کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا طعم تمام مواد به خورد هم برود و سپس سرو کنید.

سالاد بلغور جو دو سر و لوبیای سیاه

مواد لازم:

نصف فنجان لوبیا سیاه نپخته
۱ قاشق غذاخوری زیره سبز پودر شده
نصف فنجان بلغور جو دو سر نپخته
۳ عدد ذرت تازه (گروه خون A)
یه مشت گشنیز خرد شده
یک عدد پیاز قرمز خرد شده ریز
نصف فنجان اندازه گیری روغن زیتون
آب لیمو ، نمک به مقدار لازم
فلفل دلمه خرد شده (گروه خون O)

طرز تهیه:

لوبیا را از شب قبل خیس کرده ، سپس با آب فراوان و زیره سبز بپزید تا کاملاً پخته شود بعد آن را آبکش کنید و درون کاسه ای بریزید، بلغور جو دو سر را نیز پخته و آبکش کرده و به لوبیای سیاه اضافه کنید. دانه های ذرت را پس از آب پز کردن  از ساقه اش جدا کنید و به لوبیا و  بلغور جو دو سر  اضافه نمائید.گشنیز خرد شده و فلفل و پیاز را اضافه کنید. در کاسه ای کوچک آب لیمو، روغن زیتون و نمک را خوب هم زده و روی سالاد بریزید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *