طرز تهیه صبحانه سبوس جو دو سر با موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه صبحانه سبوس جو دوسر با موز

مواد لازم :

موز کوچک خرد شده……………………..۱ عدد
آب…………………………………………سه چهارم لیوان
عسل…………………………………….۲ فاشق چایخوری
سبوس جو دوسر……………………….یک سوم لیوان
نمک دریا……………………………………..به مقدار لازم
دارچین…………………………………..به مقدار لازم
شیر……………………………………..به مقدار لازم (بر حسب سلیقه)

طرز تهیه :

کل مواد را با یکدیگر مخلوط کنید البته به جز عسل سپس معجون به دست آمده را در یک کاسه نشکن قرار دهید.
مواد را در مایکروویو گذاشته و به مدت ۳ دقیقه بگذارید بماند.
بعد از ۳ دقیقه آنرا از مایکروویو خارج کرده و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
این صبحانه را گرم میل کنید و در صورت تمایل می توانید آنرا با شیر میل کنید.

توجه داشته باشید که چهار گروه خونی OABAB  دارای ویژگی های تغذیه ای منحصر به فرد خودشان باشد.بهتر است تغذیه بر اساس گروه خون را مطالعه فرمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *