طرز تهیه صبحانه جو دو سر با پسته و میوه های خشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه صبحانه جو دو سر با پسته و میوه های خشک

مواد لازم :

  • جو دوسر صبحانه…………………………………….نصف لیوان
  • جوز هندی…………………………………………….به مقدار لازم
  • کرنبری خشک شده یا زغال اخته…………………… ۱ قاشق غذاخوری
  • آلبالو خشک شده………………………………………۱ قاشق غذاخوری
  • پسته…………………………………………………..۱ قاشق غذا خوری
  • عسل………………………………………………….۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

جو دوسر را با یک لیوان  آب مخلوط کرده و بگذارید بپزد، جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید.

کرنبری و آلبالو را اضاف کنید و هم بزنید، سپس پسته را  بیافزایید.

عسل را روی مخلوط به دست آمده بریزید و اکنون می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *