طرز تهیه صبحانه جو دو سر با وانیل و گیلاس

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه صبحانه جو دوسر با وانیل و گیلاس

 مواد لازم :

  • شیر یا شیر سویا…………………………۱ لیوان
  • آب…………………………………………سه چهارم لیوان
  • جو دوسر مخصوص صبحانه………………۱٫۵ لیوان
  • گیلاس خشک شده………………………یک چهارم لیوان
  • شکر قهوه ای……………………………..۲ قاشق چایخوری
  • نمک دریا……………………………………….یک هشتم لیوان
  • وانیا وانیل…………………………………نصف قاشق چایخوری
  • عصاره بادام……………………………….۲ قطره
  • گرانول بادام (برای چاشنی)……………..به مقدار لازم

طرز تهیه :

شیر یا شیر سویا را با آب، جو دوسر، گیلاس، شکر قهوه ای و نمک دریا با یکدیگر مخلوط کرده و در یک تابه متوسط بریزید و آنرا هم بزنید و بگذارید جوش بیاید، وانیل ارگانیک را به آن اضافه کرده و بگذارید یک دقیقه بپزد و سپس در دو بشقاب جدا تقسیم کنید.

در هر بشقاب مقداری گرانول بادام ریخته و روی هر کدام مقداری شیر یا شیر سویا بریزید.

توجه داشته باشید در صورتی که از جو دو سر درشت استفاده می کنید باید ۵ دقیقه بیشتر بپزد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *