طرز تهیه شیرینی کینوا پرک :
مواد لازم :
کره ذوب شده …. دو و نیم قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای …. یک چهارم پیمانه
کینوا پرک ….. یک چهارم پیمانه
آرد جو دو سر …. یک چهارم پیمانه
خامه هم زده … یک قاشق غذاخوری
عصاره وانیل …. یک چهارم قاشق چای خوری
عسل …. 1 قاشق غذاخوری
نمک دریا … به میزان دلخواه
طرز تهیه :
فر را از قبل تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس به اندازه یک و نیم قاشق چای خوری از مواد را برداشته و بر روی سینی فر کنار یکدیگر به فاصله 2 سانتی متر گذاشته و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. قابل ذکر است بدانید که باید تا سرد شدن شیرینی ها بر روی سینی صبر کنید (بمدت 5 دقیقه) سپس از سینی جدا کنید تا از خرد شدن آنها جلوگیری شود.