021-88343490

طرز تهیه شیرینی کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیرینی کینوا پرک :

مواد لازم :

کره ذوب شده …. دو و نیم قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای …. یک چهارم پیمانه

کینوا پرک ….. یک چهارم پیمانه

آرد جو دو سر …. یک چهارم پیمانه

خامه هم زده … یک قاشق غذاخوری

عصاره وانیل …. یک چهارم قاشق چای خوری

عسل …. 1 قاشق غذاخوری

نمک دریا … به میزان دلخواه

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس به اندازه یک و نیم قاشق چای خوری از مواد را برداشته و بر روی سینی فر کنار یکدیگر به فاصله 2 سانتی متر گذاشته و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. قابل ذکر است بدانید که باید تا سرد شدن شیرینی ها بر روی سینی صبر کنید (بمدت 5 دقیقه) سپس از سینی جدا کنید تا از خرد شدن آنها جلوگیری شود.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *