طرز تهیه شیرینی نوروزی : کوکی دوبل شکلاتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیرینی نوروزی : کوکی دوبل شکلاتی

شیرینی نوروز یکی از پایه های اصلی میهمانی های نوروزی است. به جای خرید شیرینی های حاضری با دستور زیر کوکی های شکلاتی خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم برای تهیه  ۳۶ کوکی دوبل شکلاتی برای نوروز :

چیپس  شکلاتی تلخ  و شیرین………..۱ پیمانه
روغن زیتون ارگانیک…………………….¼ پیمانه
شکر……………………………………نصف پیمانه
تخم مرغ……………………………….۲ عدد
وانیل ارگانیک………………………….کمی
چیپس شکلاتی نیمه شیرین…………۱ پیمانه
آرد …………………………………….¼پیمانه
بیکینگ پودر……………………………نصف قاشق مربا خوری
مواد برای روی کوکی دوبل شکلاتی برای نوروز :
چیپس  شکلاتی………………………۱ پیمانه
روغن زیتون ارگانیک……………………۲ قاشق مربا خوری

مغز خرد شده…………………………به میزان دلخواه

طرز تهیه :
چیپس شکلاتی تلخ و شیرین را به صورت بن ماری آب کنید و کنار بگذارید.
روغن زیتون، شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم در کاسه بزرگی  با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
شکلات آب شده رااضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.سرعت هم زدن را کاهش دهید و بقیه مواد کوکی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را بپوشانید و برای این که سفت شود در یخچال بگذارید.
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید .
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با فاصله با قاشق خمیر را بریزید تا  خمیر تمام شود.
شیرینی را به مدت ۹-۸ دقیقه در فر قرار دهید تا خود را بگیرد سپس بگذارید خنک شود.
مواد رویه را با هم ذوب وهمراه با  مغز ، کوکی را تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *