021-88343490

طرز تهیه سوپ نودل ژاپنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

در این غذا از میسو استفاده شده است. میسو یک چاشنی ژاپنی است که مواد تشکیل دهنده آن: سویا، نمک و یک مخمر بدست ‌آمده از برنج، جو دو سر یا لوبیا است. در گذشته میسو به عنوان منبع بزرگی از پروتئین، داخل غذا ریخته می‌شده، اما امروزه به عنوان چاشنی کاربرد دارد. در صورتی که دسترسی به میسو امکان پذیر نبود، می‌توانید غذا را بدون این چاشنی درست کنید. این غذا برای نوپایان 12 ماه به بالا ایده آل است.

مواد لازم:

 

• آب مرغ…………………………..مقداری
• آب………………………………یک فنجان
• میسو…………………………….2 قاشق غذاخوری
• نودل…………………………….85 گرم
• قارچ بریده شده…………………4 عدد
• سس سویا……………………..2 قاشق غذاخوری
• پودر سیر……………………….½ قاشق چایخوری
• پودر پیاز………………………..¼ قاشق چایخوری
• پیازچه سفید و سبز خرد شده… ¼ فنجان
دستورالعمل:
1- در یک قابلمه بزرگ آب، آبِ مرغ و ادویه میسو را (در صورت در دسترس بودن) اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
2- سپس بقیه محتویات را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بپزند تا نودل‌ها کاملاً نرم شوند.
3- پیازچه‌ها را اضافه کرده و سوپ را سرو کنید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *