طرز تهیه سوفله فرانسوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
کره ………………………………………… ۶۰ گرم
آرد الک شده ……………………………… ۶۰ گرم
تخم مرغ زرد سفیده جدا شده …………… ۶ عدد
شیر ………………………………………. ۰٫۵ لیتر
پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ……… ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه و جوز هندی ………………… کمی
نمک ……………………………………… اندکی

 

طرز تهیه :

 فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم.

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند. و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .

در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود. مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم. حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم. یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم. بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .

توجه داشته باشید که مواد غذایی خود را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید. به عنوان مثال: مصرف تخم مرغ برای افراد با گروه خون O و   A و B  بلامانع است و برای افراد با گروه خون A سودمند می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *