طرز تهیه سبزیجات مناسب گروه خونی B

طرز تهیه سبزیجات مناسب گروه خونی B

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سبزیجات مناسب گروه خونی B

کباب فلفل دلمه ای

مواد لازم:

۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، سبز، زرد)
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

فلفل ها را نصف کرده، تخمه هایش را در آورید، به صورت رشته ای برش دهید، پنیر را خرد نموده و سیر را له کنید، روغن زیتون  را در قابلمه ای کمی حرارت دهید، سیر و پیاز را در روغن ریخته و تفت دهید تا طلائی رنگ شود، سپس فلفلها را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. تا زمانی که فلفلها نرم شوند به تفت دادن ادامه دهید، در آخر نمک روی آنها بپاشید و سرو کنید.

املت سبزیجات

مواد لازم:

۳ فنجان سبزیجات خرد شده (فلفل دلمه ای، قارچ، بروکلی، گل کلم، بادمجان و کدو سبز)
۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ریز
۲ عدد تخم مرغ
روغن زیتون
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه:

همه سبزیجات را با یکدیگر مخلوط نمائید و پیاز و تخم مرغها و نمک را به آن افزوده و خوب هم بزنید. در قابلمه ای روغن زیتون را حرارت دهید و ترکیب به دست آمده را با شکلهای دلخواه در آورده و به آرامی در روغن بیاندازید و با شعله ملایم سرخ کنید، سپس آنرا برگردانید تا هر دو طرف پخته و طلایی شود. در آخر تکه های غذا را از روغن در آورده و سرو نمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *