طرز تهیه خمیر تارت

مطلب را به اشتراک بگذارید

اگر می‌خواهید برای دورهمی این هفته، پیش‎غذا تارت درست کنید و نگران درست کردن خمیر آن هستید؛ حتما از این دستور تهیه خمیر استفاده کنید. این خمیر به‌دلیل داشتن کمی آویشن عطر خوبی دارد و  کاملا مناسب پیش غذا و یا یک وعده غذای سبک است.

این  خمیر تنها در مدت زمان ۳۰ دقیقه پخته می‌‎شود.

مواد لازم:

 

آرد ……………………………. ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ………………….. ½ پیمانه
زرده تخم‌مرغ …………………… ۱ عدد
نمک ……………………………. کمی
آویشن تازه ……………………. کمی

آب …………………………… ¼ پیمانه

طرز تهیه: 

 

۱٫ در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید.

۲٫ خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود.

۳٫ زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید.

۴٫ برای آنکه خمیر کش نیاید و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید.

۵٫ خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۶٫ پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس قرار دهید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *