طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی AB
توفو و سبزیجات
مواد لازم:
یک تکه توفو (پنیر سویا) خرد شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ فنجان نخود فرنگی پخته شده
۱ فنجان بروکلی خرد شده
۶ حبه سیر له شده
نصف فنجان آب سبزیجات پخته (پیاز، کرفس، هویج، سیر، جعفری)
طرز تهیه:
درون یک ماهی تابه بزرگ پیاز را به مدت ۳ دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید. سپس بروکلی را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه نمائید و پس از ۲ دقیقه آب سبزیجات پخته شده را اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد، پس از به جوش آمدن ، نخود فرنگی را اضافه کنید و پس از ۲ تا ۳ دقیقه توفو را نیز اضافه نمائید. شعله را کم کرده بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. می توانید با برنج سرو کنید.
کدو حلوایی و توفو با سبزیجات
مواد لازم:
یک عدد کدو حلوایی متوسط
یک بسته توفو (نرم)
نصف فنجان شیر سویا یا شیر بادام
۱ فنجان سس سویا
نصف فنجان عسل
۲ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۱ قاشق چای خوری جوز آسیاب شده
۱ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق مربا خوری پودرکاری
یک شاخه بروکلی
نصف گل کلم
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۶ عدد هویج بزرگ رشته شده
برای تزئین: تخمه آفتاب گردان یا تخمه کدو حلوایی و گشنیز خرد شده
طرز تهیه:
کدو را به دو نیم کرده تمام تخمه ها را در آورده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بخار پز کنید تا نرم شود. پوست کدو را کنده و خرد کنید تمام مواد غیر از سبزیجات را به کدو اضافه کرده و خوب با میکسر بزنید تا کاملاً کِرِمی شود. این مخلوط را درون ماهی تابه ریخته و بر روی شعله ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. بروکلی، گل کلم، لوبیا سبز و هویج را بخارپز کرده (۱۰ تا ۱۵ دقیقه) سبزیجات را به کدو اضافه کرده و قبل از سرو کردن با گشنیز یا تخمه آفتاب گردان تزئین کنید. توجه نمائید که تخمه کدوحلوایی برای دارندگان گروه خونی AB مضر است.