طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی AB

طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی AB

توفو  و سبزیجات

مواد لازم:

یک تکه توفو (پنیر سویا) خرد شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ فنجان نخود فرنگی پخته شده 
۱ فنجان بروکلی خرد شده
۶ حبه سیر له شده
نصف فنجان آب سبزیجات پخته (پیاز، کرفس، هویج، سیر، جعفری)

طرز تهیه:

درون یک ماهی تابه بزرگ پیاز را به مدت ۳ دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید. سپس بروکلی را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه نمائید و پس از ۲ دقیقه آب سبزیجات پخته شده را اضافه کرده و اجازه دهید تا  بجوشد، پس از به جوش آمدن ، نخود فرنگی را اضافه کنید و پس از ۲ تا ۳ دقیقه توفو را نیز اضافه نمائید. شعله را کم کرده بگذارید  به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. می توانید با برنج سرو کنید.

کدو حلوایی و توفو با سبزیجات

مواد لازم:

یک عدد کدو حلوایی متوسط                                
یک بسته توفو (نرم)
نصف فنجان شیر سویا یا شیر بادام                  
۱ فنجان سس سویا
نصف فنجان عسل      
۲ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۱ قاشق چای خوری جوز آسیاب شده  
۱ حبه سیر خرد شده

۱ قاشق مربا خوری پودرکاری
یک شاخه بروکلی
نصف گل کلم
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۶ عدد هویج بزرگ رشته شده
برای تزئین: تخمه آفتاب گردان یا تخمه کدو حلوایی و گشنیز خرد شده

طرز تهیه:

کدو را به  دو نیم کرده تمام تخمه ها را در آورده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بخار پز کنید تا نرم شود. پوست کدو را کنده و خرد کنید تمام مواد غیر از سبزیجات را به کدو اضافه کرده و خوب با میکسر بزنید تا کاملاً کِرِمی  شود. این مخلوط را درون ماهی تابه ریخته و بر روی شعله ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. بروکلی، گل کلم، لوبیا سبز و هویج را بخارپز کرده (۱۰ تا ۱۵ دقیقه) سبزیجات را به کدو اضافه کرده و قبل از سرو کردن با گشنیز یا تخمه آفتاب گردان تزئین کنید. توجه نمائید که تخمه کدوحلوایی برای دارندگان گروه خونی AB مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *