طرز تهیه آبگوشت با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه آبگوشت با کینوا :

 

مواد لازم :

گوشت دنده و چربی گوسفند ………. ۵۰۰ گرم

کینوا پخته نشده ………. ۴ پیمانه

گوجه فرنگی ………. ۴ عدد

نخود ……….. ۱۰۰ گرم

پیاز خرد شده …… ۲ عدد

سیب زمینی………. ۳ عدد

زردچوبه و نمک دریا …….. به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن و گوشت و دنبه تفت می دهیم، در این مرحله برای خوشمزه تر شدن بیشتر آبگوشت، نمک دریا به گوشت بزنید، در این صورت ممکن است زمان پخت گوشت ها طول بکشد اما آبگوشت خوشمزه تر می شود.

بعد از سرخ شدن کامل پیاز و گوشت، نخود را که از شب قبل خیس کرده اید به مواد اضافه کنید، سپس به مقدار لازم آب اضافه کرده و اجازه دهید آب جوش آید. بعد از آن، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت و نخود کاملا بپزد. بعد از جوشیده شدن گوشت و حبوبات، گوجه فرنگی و کینوا را به آن اضافه کنید و سپس بهتر است با حرارت ملایم اجازه دهید آبگوشت جا بیفتد. نیم ساعت قبل از برداشتن آبگوشت از روی حرارت، سیب زمینی را اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *