صبحانه شیرین با بلغور جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه شیرین با بلغور جو دو سر

مواد لازم :

  • آب…………………………………. ۲ و ¼  فنجان
  • شیر……………………………….. ۱ فنجان
  • نمک دریا……………………………….. ۱ قاشق چای خوری
  • بلغور جو دوسر………………… ۱ فنجان
  • روغن زیتون…………………………. ۲ قاشق غذاخوری
  • کشمش…………………………… ⅓ فنجان
  • شکر……………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین…………………………….. ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا شیر، آب و نمک دریا را در ظرفی ریخته و بگذارید به آرامی جوش بیایند.سپس بلغور جو دوسر را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. حرارات را کم کرده و بگذارید بلغور جو دو سر به خوبی پخته شود. وقتی که بلغور جو دو سر پخته شد، روغن زیتون، کشمش، دارچین و شکر را به مواد اضافه نمایید و بگذارید مواد خوب پخته شوند. پس از این که پخته شدند، گاز را خاموش نموده و بگذارید حدود ۵ دقیقه خنک شوند. سپس میل نمایید.

مواد غذایی بالا را بنا بر گروه خون خود می توانید تغییر دهید.به عنوان مثال مصرف دارچین برای دارندگان گروه خون B مناسب نمی باشد. دارندگان این گروه خونی به جای دارچین، می توانند از وانیل ارگانیک استفاده نمایند.

دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *